Save the date - Run for The Hunger Project 2016

 

Beste Run for The Hunger Project – fan,

Voor in de agenda: op zondag 6 november is de 10e en dus jubileum-editie van de Run for The Hunger Project. Een speciale en extra feestelijke editie die je niet mag missen!

Tijdens het hardloopevenement loop je 5 of 10 km en starten en finishen we traditiegetrouw in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Met de Run for The Hunger Project proberen we op een sportieve manier zoveel mogelijk geld op te halen voor The Hunger Project. Meedoen kan als individuele loper (€ 250) of in een team van 6 personen (€ 1000). Voor kinderen van 4 t/m 14 jaar organiseren we de speciale Kids Run (in het stadion).

De inschrijving start op 5 augustus. Ren je met ons mee?

Opbrengst
Honger is het grootste oplosbare probleem ter wereld. De afgelopen jaren is enorme vooruitgang geboekt en is het aantal mensen met honger flink gedaald. Toch leven er nog steeds bijna 800 miljoen mensen met chronische honger. En dat zijn er veel te veel. Als we er samen de schouders onder zetten, brengen we het aantal mensen met honger in de komende 15 jaar naar nul.


De hele opbrengst van de Run for The Hunger Project komt ten goede aan het werk van The Hunger Project in het West-Afrikaanse Benin. Alle kosten die we maken voor de organisatie van de Run worden gedekt door sponsors. Bekijk hier wat The Hunger Project met de opbrengst van de voorgaande edities van de Run kon bereiken in Benin.

Heel erg graag tot 6 november!

Hartelijke groet,
Carel van Bemmelen

De Run for The Hunger Project wordt mogelijk gemaakt door NPM Capital en House of Sports.

Ga terug >>>

  • Mede Mogelijk gemaakt door:
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description