Verdiepingsbijeenkomst 1 november

Wil je meer weten over wat er met de opbrengst van de Run for The Hunger Project gebeurt? Kom dan dinsdag 1 november naar de verdiepingsbijeenkomst in Utrecht, waar Emmanuel Midete van The Hunger Project Benin je alles vertelt over zijn werk.

Wat: Verdiepingsbijeenkomst Visie, Commitment & Actie
Wie: Emmanuel Midete – The Hunger Project Benin
Datum: dinsdag 1 november
Tijd: 18 – 21.00 uur
Locatie: kantoor The Hunger Project - Arthur van Schendelstraat 500, 3511 MH Utrecht
Extra: de voertaal is Engels, wij regelen een hapje en drankje
Aanmelden: annemarie@thehungerproject.nl

Emmanuel is Mobilisation Officer in Benin. Hij is er als transformatie-trainer verantwoordelijk voor, dat vele duizenden mensen op het diepe platteland van Benin durven dromen van een betere toekomst, en zo goed gaan samenwerken dat dat ook waarheid wordt. Van “I can’t” naar “I can” naar “We can”. En van afhankelijkheid naar durven dromen en geloven dat het anders kan – de basis van al het werk van The Hunger Project.

Carel van Bemmelen over Emmanuel: “De eerste keer dat ik Emmanuel ontmoette was ik totaal onder de indruk van deze man. Ik heb in mijn carrière een groot aantal veranderingstrajecten moeten leiden en weet dat dat moeilijk is. Het veranderen van de mindset van 100, 200 of 1000 mensen in een bedrijf is erg lastig en lukt niet altijd en soms gaat het ook helemaal fout. Ik zag Emmanuel onder een boom in Benin mensen inspireren hun toekomst zelf ter hand te nemen. Zijn werk is essentieel voor de benadering van The Hunger Project. Een mentaliteitsverandering doen plaatsvinden voordat het eigenlijke proces van het werk van The Hunger Project begint. First change the minds. Ik heb vaak gezegd dat ik zou willen dat we meer van dit soort leiders zouden willen zien in Nederlandse bedrijven of in het bestuur van vele organisaties en besturen. Een man die een voorbeeld is van leiderschap gebaseerd op zeer sterke principes en waarden.”

Je kunt Emmanuel ontmoeten bij de Run for The Hunger Project op 6 november. In de week voorafgaand aan de Run, op dinsdag 1 november, kun je hem uitgebreider spreken tijdens de verdiepingsbijeenkomst op het kantoor van The Hunger Project. Waar hij niet alleen alles vertelt over de Vision, Commitment & Action (VCA)-workshops die hij in de dorpen in Benin doet, maar je vooral ook een mini-VCA zelf laat ervaren.

Wil je Emmanuel in de week voorafgaand aan de Run uitnodigen op je bedrijf? Bijvoorbeeld voor een inspiratie-sessie, lunchlezing of om in een kleiner groepje door te praten over verandering? Neem dan contact op met Annemarie: annemarie@thehungerproject.nl of 030 2335340.

 

Ga terug >>>

  • Mede Mogelijk gemaakt door:
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description