Unlikely Runners

Ben jij geen hardloper? Heb je geen hardloopschoenen, geen runners high en zie je jezelf niet met goed fatsoen 5 (laat staan 10) kilometer rennen? Misschien zelfs stiekem een hekel aan hardlopen? En verschans jij je normaal gesproken bij de Run for The Hunger Project in het juich-team langs de kant, of bij de wandelaars? Dan vragen we jou om uit je comfort zone te stappen en je voor één keer aan te sluiten bij de Unlikely Runners.

Dit speciale team komt na de Kidsrun en voor het startsein van de Run for The Hunger Project in actie in het Olympisch Stadion. Voor deze jubileumeditie van de Run for The Hunger Project trekken ze voor één keer hardloopschoenen aan. Onder luid gejuich, en onder aanvoering van Emmanuel Midete van The Hunger Project Benin en Carel van Bemmelen zetten de Unlikely Runners alles op alles om twee rondjes in het stadion – dus 800 m – te hardlopen. Met als doel uiteraard om zoveel mogelijk geld op te halen voor The Hunger Project Benin.

Doe jij mee?
Meld je aan als Unlikely Runner (inschrijfgeld € 150) via info@runforthehungerproject.nl en mobiliseer je netwerk. Vraag zoveel mogelijk mensen om een bijdrage en kijk hoeveel zij ervoor over hebben om jou voor één keer de benen en longen uit je lijf te zien rennen. Laat je sponsoren, verzin acties om nóg meer op te halen en trek desnoods een shirt vol logo’s aan. Dan zorgen wij voor heel veel support en gejuich in het stadion – en misschien wel een medaille…

Huidige deelnemers Team Unlikely Runners:
-Carel van Bemmelen - heeft al €150,- opgehaald aan donaties
-Gerda van Bemmelen - heeft al €150- opgehaald aan donaties
-Emmanuel Midete - heeft al €150,- opgehaald aan donaties
-Evelijne Bruning - heeft al €150,- opgehaald aan donaties
-Henk Spoon - heeft al €150,- opgehaald aan donaties
 

Doneren aan één van de deelnemers:
Wil jij één van bovenstaande deelnemers sponsoren? Doneer dan via rekeningnummer NL 44 TRIO 0390992763 tnv. Stichting Run for the Hunger Project, onder vermelding van de naam van de deelnemer. Wij zorgen dat jouw donatie op deze pagina komt te staan.
 

Ga terug >>>

  • Mede Mogelijk gemaakt door:
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description