Inschrijven

De inschrijving voor de Run for The Hunger Project 2017 is geopend! Schrijf je hieronder in voor de 11e editie op zondag 5 november 2017.

Deelnemen aan de Run for The Hunger Project kan als Business Team of als individuele deelnemer. Voor kids in de leeftijd van 4 t/m 14 jaar organiseren we een speciale Kids Run voorafgaande aan de Run for The Hunger Project.

Ook organseren we dit jaar weer de Walk for The Hunger Project, een wandeltocht van 5,4 km langs enkele iconische Amsterdamse locaties, zoals de prachtige Stadiongracht en het Vondelpark. Wil jij graag wandelen in plaats van hardlopen schrijf jezelf r dan in voor de Walk for the Hunger Project 2017! Deelnemers kunnen zich tot zaterdag 4 november inschrijven door een mail te sturen naar info@runforthehungerproject.nl.

Waar doen we het voor?

Het doel van de Run for The Hunger Project is om zo veel mogelijk donatiegeld op te halen voor The Hunger Project. Het inschrijfgeld komt daarom direct ten goede aan de donatieteller. Daarnaast vragen we iedere deelnemer om extra donatiegeld op te halen, dit kan via de persoonlijke pagina die na inschrijving op onze website wordt aangemaakt

Doneer

Doneer