FAQ

 • Hoe kan ik mijn profiel inrichten en gegevens aanpassen?

  Na inschrijving ontvangen alle deelnemers een bevestigingsmail met daarin een gebruiksnaam + wachtwoord om in te loggen op onze website. Wanneer je met deze gegevens inlogt kun je een profielfoto + biografie toevoegen aan je persoonlijke pagina of je gegevens wijzigen.

  Teamcaptains kunnen bovendien een bedrijfslogo toevoegen aan de teampagina en teamleden toevoegen en/of verwijderen.

 • Ik heb een gedoneerd aan een deelnemer, maar ik zie mijn donatie niet terug op de persoonlijke pagina. Hoe kan dat?

  Als de donatie nog niet op de pagina is verschenen komt dit meestal door één van de onderstaande redenen;

  • De donatie is per ongeluk op de ‘algemene donatieteller’ terecht gekomen. Stuur ons een mail via info@runforthehungerproject.nl met de donatiebevestiging en de naam van de deelnemer voor wie de donatie bestemd is. Wij koppelen jouw donatie graag aan de goede deelnemer!
  • Er is iets fout gegaan in de betaling. Controleer alsjeblieft of de donatie van jouw rekening is afgeschreven.

   

 • Hoe kan ik mij opgeven als vrijwilliger?

  Opgeven als vrijwilliger kan via Stichting The Hunger Project. Op onze vrijwilligerspagina vind je alle informatie om je op te geven als vrijwilliger op zondag 4 november 2018.

 • Hoe kom ik aan mijn startbewijs?

  Alle deelnemers krijgen op zondag 4 november hun startbewijs in de registratietent in het Olympisch Stadion. Om dit voor iedereen zo gemakkelijk en efficient mogelijk te maken vindt de uitgifte plaats per Business Team. Het is dus niet nodig om de startbewijzen per deelnemer op te halen, maar één persoon kan alle startbewijzen van zijn team in een keer ophalen. Individuele deelnemers moeten hun startbewijs uiteraard wel persoonlijk op komen halen. 

  Medio oktober ontvangen alle deelnemers de laatste informatie, o.a. over het ophalen van je startbewijs per mail. 

 • Hoe organiseren jullie de mogelijkheid voor omkleden en douches?

  In het Olympisch Stadion zijn omkleedmogelijkheden + douches voor alle deelnemers. Bovendien kun je jouw tas inleveren bij de bewaakte garderobe voordat je van start gaat. 

 • Kan ik ook meerdere deelnemers uit een Business Team op de 5km of 10km laten lopen?

  Ja, dat is mogelijk. Het Business Team kan dan alleen niet meer deelnemen aan het wedstrijdklassement voor teams. Stuur ons een mailtje met de naam van het teamlid + de gewenste afstand via info@runforthehungerproject.nl en wij passen het graag voor je aan.

 • Hoe ziet het wedstrijdklassement van de Business Teams eruit?

  Alle Business Teams van de Run for The Hunger Project doen automatisch mee in het wedstrijdklassement voor teams en maken kans op de felbegeerde Business Team bokaal. Alle netto-finishtijden van de teamleden worden aan het eind van de Run bij elkaar opgeteld en het team met de snelste netto tijd wint.

  Ga jij dit jaar met jouw team de bokaal binnen slepen?

 • Als we minder dan 6 teamleden hebben, kunnen we dan nog steeds deelnemen als Business Team?

  Wanneer jullie minimaal 4 lopers hebben, is het mogelijk om je als Business Team in te schrijven. Bij minder dan 6 deelnemers (4 deelnemers op de 5 km en 2 deelnemers op de 10km) doen jullie echter niet mee aan het wedstrijdklassement voor teams.

 • Waarom is er gekozen voor het 'project Benin' als bestemming voor het donatiegeld?

  Benin, in West-Afrika, staat in de onderste rij van de Human Development Index (167 van 188). Het is een van de armste Afrikaanse bewoners. Veel inwoners hebben nog steeds geen toegang tot sociale basisvoorzieningen en zijn afhankelijk van zelfvoorzienende landbouw. Verreweg het grootste deel van de Beninesen met chronische honger en armoede zijn kleinschalige boerinnen en boeren. Grote aantallen jongeren zien geen toekomst meer in hun dorp, en trekken als kansarme dagloner naar de stad, of nog verder - naar het buitenland. Terwijl er volop lokale kansen zijn, mits je ze maar herkent.

  The Hunger Project Benin werkt op het platteland, waar de dorpsgemeenschappen op weg zijn naar het einde van honger en armoede. Honger en armoede zijn complexe, meervoudige problemen. Daarom pakt The Hunger Project de wortels ervan grondig aan. Met focus op het stimuleren van lokaal ondernemerschap, het tegengaan van ondervoeding, de promotie van de wonderboom Moringa en het bestrijden van kindhuwelijken. Het ultieme doel is zelfredzaamheid: de dorpsgemeenschappen gaan zelfredzaam verder, zonder steun van The Hunger Project.

  Een groep Nederlandse ondernemers rondom NPM Capital ondersteunt het werk van The Hunger Project in Benin. We werken toe naar het einde van honger in Benin, met steun van onder andere de Run van The Hunger Project, de Nederlandse ambassade in Benin, de Nederlandse Postcode Loterij en Katakle: een investeerdersgroep met een honderdtal Nederlandse ondernemers en ondernemende stichtingen.

  Meer over The Hunger Project Benin

 • Wat gebeurt er met de opbrengst?

  Alle inschrijfgelden komen ten goede aan The Hunger Project Benin! De kosten voor het organiseren van het evenement worden gedragen door onze sponsoren, waar wij ze erg dankbaar voor zijn!

  Klik hier om meer informatie te krijgen over The Hunger Project Benin

Doneer

Doneer