Inschrijven

De inschrijving voor de Run for The Hunger Project 2018 is geopend! Schrijf je hieronder in voor de 12e editie op zondag 4 november 2018.

Deelnemen aan de Run for The Hunger Project kan als Business Team of als individuele deelnemer. Deelname met een Business Team geldt voor 6 personen, waarvan 2 teamleden starten op de 10km en 4 teamleden starten op de 5km. Als individuele deelnemer kun je kiezen tussen de 5 of 10 km.

Voor kids in de leeftijd van 4 t/m 14 jaar organiseren we een speciale Kids Run voorafgaande aan de Run for The Hunger Project. Hierbij lopen de kids met een leeftijd tot en met 8 jaar een afstand van 400 meter en met een leeftijd van 9 tot en met 14 jaar 800 meter. 

Waar doen we het voor?

Het doel van de Run for The Hunger Project is om zo veel mogelijk donatiegeld op te halen voor The Hunger Project. Het inschrijfgeld komt daarom direct ten goede aan de donatieteller. Daarnaast vragen we iedere deelnemer om extra donatiegeld op te halen, dit kan via de persoonlijke pagina die na inschrijving op onze website wordt aangemaakt

Klik op een van de onderstaande knoppen voor de gewenste registratie

Doneer

Doneer