Wat is het?

Nieuws: The Zero Hunger Games - de sportieve opvolger voor de Run for The Hunger Project

Na 12 edities van de Run for The Hunger Project was het tijd voor een frisse impuls. Daarom vinden op donderdag 21 mei 2020 voor het eerst The Zero Hunger Games plaats. Een nieuw sportevenement voor bedrijven waarvan de opbrengst ten goede komt aan The Hunger Project. Op Hemelvaartsdag strijden tientallen Business Teams om de winst bij voetbalclub RODA ’23 in Amstelveen – voetballen jij en je collega’s mee? Schrijf je in voor The Zero Hunger Games op thezerohungergames.nl.

Lees hier meer.

____

Op zondag 4 november 2018 vond de 12e editie van Run for The Hunger Project plaats - een hardloopevenement van 5 of 10 km met start en finish in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Meedoen kan als individuele loper (inschrijfkosten: € 250,-) of als Business Team van 6 personen (inschrijfkosten: € 1.000,-). Voor kids (4 t/m 14 jaar) organiseren we voorafgaande aan het event een Kids Run van 400 of 800 meter in het Olympisch Stadion.

Met de Run for The Hunger Project proberen we op een sportieve manier zoveel mogelijk geld op te halen voor The Hunger Project Benin.

Alle inschrijfgelden komen ten goede aan The Hunger Project, dáár doen we het voor! Daarom vragen wij van iedere deelnemer bovenop het inschrijfgeld extra donatiegeld in te zamelen. In 2017 haalden 720 deelnemers €110.000,- op! Welk team en welke renner weten dit jaar het hoogste bedrag te werven?

Klik hier om te zien waar we het allemaal voor doen!